Medische groothandel Orange Pharma

Wij zijn Orange Pharma, full stock leverancier van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Het is onze missie om onze goederen, snel, veilig, professioneel en tegen een competitieve prijs, wereldwijd te bezorgen. Wij vinden een persoonlijke relatie met onze klanten belangrijk. Orange Pharma, gewoon persoonlijk!

Kwaliteit en meedenken

Wij zijn apothekers, we weten wat u drijft en waarom kwaliteit belangrijk is. Orange Pharma is volledig gecertificeerd.

U kunt van ons verwachten dat onze opslagcondities, onze ingangs- en uitgangscontroles, onze manier van het versturen van koelproducten en de manier waarop we aan de FMD borgen, allemaal voldoen aan de laatste eisen. U mag van ons meer verwachten. Wij zetten de standaard binnen de farmaceutische industrie.

Goed is niet altijd goed genoeg.

Groot assortiment

Wij hebben misschien wel het breedste assortiment van alle Nederlandse groothandels.

Met een voorraad van meer dan 100.000 producten, kunnen we aan bijna al uw vragen voldoen. Van kinderpleisters tot pijnstillers, van shampoo tot geavanceerde infuussystemen. Zodat u de zorg aan uw patiënten kunt leveren. 

Welkom bij Orange Pharma. Laten we samen zorg verlenen. 

Klanten


Apotheken

We weten wat apothekers drijft en waarom kwaliteit belangrijk is. Orange Pharma zorgt met persoonlijke service en volledige certificering voor kwaliteit en snelheid.

Groothandels

Wij hebben misschien wel het breedste assortiment van alle Nederlandse groothandels. Met een voorraad van meer dan 100.000 producten, kunnen we aan bijna al uw vragen voldoen.

Ziekenhuizen

Als full stock leverancier voorzien we ziekenhuizen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Alle goederen worden snel, professioneel en tegen een competitieve prijs, wereldwijd bezorgd.

It's the service - by happy people