Welkom

Wij zijn Orange Pharma, een innovatieve jonge Nederlandse groothandel. Orange Pharma is in 2008 opgericht door vier jonge apothekers met een visie: ieder individu in Nederland, Caribisch Nederland en Suriname toegang geven tot de juiste medische behandeling en essentiële dagelijkse producten. Door de toenemende schaarste aan gangbare medicijnen vergt de inkoop ervan meer tijd van apothekers. Dankzij onze expertise en persoonlijke service zijn wij in staat apothekers in het Caribisch gebied en Suriname snel te helpen. Naast overzeese leveringen verzorgen wij ook de export voor partners binnen de EU.

 

 

Simply personal

Bij Orange Pharma gaan we elke dag tot het uiterste, omdat we nooit vergeten dat achter elke aanvraag een patiënt schuilt. Er is maar één prioriteit: de patiënt. Als iemand met spoed op medicijnen wacht, is niets ons teveel. Een team van zeer ervaren apothekers en verkoopvertegenwoordigers, gecombineerd met een ultramoderne backoffice, is hier om u te helpen groeien en te helpen met alle behoeften van apotheken en ziekenhuizen binnen de EU en daarbuiten. 

Groot assortiment

Met een voorraad van meer dan 100.000 producten, kunnen we aan bijna al uw vragen voldoen. Van kinderpleisters tot pijnstillers, van shampoo tot geavanceerde infuussystemen. Zodat u de zorg aan uw patiënten kunt leveren. Welkom bij Orange Pharma. Laten we samen zorg verlenen. 

Klanten


Apotheken

We weten wat apothekers drijft en waarom kwaliteit belangrijk is. Orange Pharma zorgt met persoonlijke service en volledige certificering voor kwaliteit en snelheid.

Groothandels

Wij hebben misschien wel het breedste assortiment van alle Nederlandse groothandels. Met een voorraad van meer dan 100.000 producten, kunnen we aan bijna al uw vragen voldoen.

Ziekenhuizen

Als full stock leverancier voorzien we ziekenhuizen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Alle goederen worden snel, professioneel en tegen een competitieve prijs, wereldwijd bezorgd.