ORANGE PHARMA
UW EXPORT, GEWOON PERSOONLIJK!

GROOTHANDELEN IS CORE-BUSINESS

Door toenemende schaarste van gangbare medicijnen vergt de sourcing ervan meer tijd van de apotheker. Dankzij onze service en focus zijn wij in staat apothekers in het Caribisch gebied en Suriname steeds sneller te helpen. 

De wereld is ons werkveld

Op dit moment hebben wij partnerships met partijen binnen en buiten Europa. Door de lijnen korter te maken, kunnen we sneller anticiperen op tekorten en aankomende leveringsproblemen. Als Orange Pharma gaan wij elke dag tot het uiterste, simpelweg omdat wij nooit vergeten dat achter elke aanvraag een patiënt zit. Er telt maar één belang, dat van de patiënt. Zit deze met spoed op een medicijn te wachten, dan gaat niets ons te ver. Indien noodzakelijk staat er altijd een koerier paraat voor transport.

Voor en door apothekers

Apothekers en groothandels in het Caribisch gebied en Suriname weten ons te vinden. Een volgesorteerde, onafhankelijke groothandel tegen de allerlaagste kosten en met een maximaal rendement, zonder ingewikkelde contracten, geen minimale orders of andere verplichtingen. Helder en flexibel en transparant. Voordelen worden elk kwartaal met u verrekend. Hoge beschikbaarheid en slagvaardig; klantgericht en dagelijkse leveringen vanuit Schiphol. Persoonlijke aandacht, logistieke service en directe backoffice ondersteuning.

Hoge service graad