groothandel ziekenhuis

Orange Pharma voorziet ziekenhuis- en poliklinische apotheken wereldwijd van medicijnen en medische hulpmiddelen. We leveren alle goederen snel, professioneel en tegen een competitieve prijs. Daarbij vinden een persoonlijke relatie met onze klanten belangrijk. Orange Pharma, gewoon persoonlijk!

Eigen klantenportaal

Bij Orange Pharma krijgt u beschikking tot een eigen klantenportaal die u toegang geeft tot een groot assortiment met medicijnen en medische hulpmiddelen.

U kunt via dit portaal onder andere:

  • uw orders afhandelen op het moment dat het u uitkomt
  • snel medicijnen substitueren
  • uw nazendingen checken
  • retouren en fouten aanmelden
  • historische data downloaden

Heeft u een vraag? Of wilt u ondersteuning bij een bestelling? Onze klantenservice helpt u graag.

Strenge veiligheidsvoorschriften

We zorgen ervoor dat alle medicijnen, alsook onze medische hulpmiddelen worden opgeslagen volgens de strengste veiligheidsvoorschriften.

Onze opslagcondities, onze ingangs- en uitgangscontroles, onze manier van het versturen van koelproducten en de manier waarop we aan de FMD borgen, voldoen allemaal aan de laatste eisen. Orange Pharma is volledig gecertificeerd.

Wij streven ernaar om de supply chain van onze klanten steeds zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft u de tijd om te focussen op belangrijkere zaken.

Groot assortiment

Wij hebben misschien wel het breedste assortiment van alle Nederlandse groothandels.

Met een voorraad van meer dan 100.000 producten, kunnen we aan bijna al uw vragen voldoen. Van kinderpleisters tot pijnstillers, van shampoo tot geavanceerde infuussystemen. Zodat u de zorg aan uw patiënten kunt leveren. 

Welkom bij Orange Pharma. Laten we samen zorg verlenen. 

It's the service - by happy people