Farmaceutische groothandel

Als farmaceutische groothandel, leveren wij zowel medicijnen, als andere medische hulpmiddelen voor uw (medische) groothandel. Wij beschikken over de juiste expertise om uw bedrijf te voorzien van alle nodige materialen. Door jarenlange ervaring weten wij wat echt belangrijk is voor u als klant.

Internationale distributiekanalen

Dankzij onze internationale distributiekanalen en onze goede verhoudingen met onze partners, kunnen wij u de producten leveren die uw bedrijf nodig heeft. Met onze ruime voorraad van meer dan 100.000 producten, kunnen we snel leveren onder de juiste condities. 

Voordelen:

  • Ruim assortiment
  • Persoonlijk advies
  • Gebruiksvriendelijk bestelplatform
  • Snelle service en levering
  • Prijs op maat van uw bestelling

Strenge veiligheidsvoorschriften

We zorgen ervoor dat alle medicijnen, alsook onze medische hulpmiddelen worden opgeslagen volgens de strengste veiligheidsvoorschriften.

Onze opslagcondities, onze ingangs- en uitgangscontroles, onze manier van het versturen van koelproducten en de manier waarop we aan de FMD borgen, voldoen allemaal aan de laatste eisen. Orange Pharma is volledig gecertificeerd.

Wij streven ernaar om de supply chain van onze klanten steeds zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft u de tijd om te focussen op belangrijkere zaken.

Gebruiksvriendelijk platform

Met ons online platform maken we het voor u eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Ook kunt u de verwerking en levering online bekijken.

Heeft u een vraag? Of wilt u ondersteuning bij een bestelling? Onze klantenservice helpt u graag.

U mag van ons meer verwachten. Wij zetten de standaard binnen de farmaceutische industrie. Goed is niet altijd goed genoeg.

It's the service - by happy people