Orange Pharma zet belangrijke stap met Pharmastore

geplaatst op: 14-01-2021

Orange Pharma heeft de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan het oprichten van  een nieuw Caribisch huislabel, Pharmastore.

Zowel op Curacao als op Sint-Maarten zullen twee bestaande farmaceutische groothandels verder gaan onder de naam PHARMASTORE.

Dit alles voor en door apothekers, maar bovenal; gewoon persoonlijk!

Beide groothandels zijn volledig ingericht met de tools en know-how van Orange Pharma, waarbij zij middels een eigen portal in direct contact staan met de magazijnen/ voorraden, orderdesk & management van Orange Pharma, onder leiding van Paula Gitsels, manager operations.

Wat verandert er voor u?

We realiseren een groothandelsvestiging: Pharmastore. Dit zal een groothandel zijn met artikelen die op het eiland geregistreerd zijn. Daarnaast kunt u uiteraard, zoals u gewend bent, uw ‘out of stock’-artikelen bij Orange Pharma blijven bestellen. Deze blijven we rechtstreeks aan u leveren.   

Alle apothekers zijn gebaat bij een volwaardige lokale farmaceutische groothandel met een volledige back-up en integratie vanuit Nederland door Orange Pharma, in nauwe samenwerking met de Mosadex groep. 

Curaçao 

Op Curaçao vestigt zich Pharmastore groothandel. Zo zitten we nog dichter bij alle apothekers.  

De farmaceutische groothandel Cureximpo zal verder gaan onder de vlag van Pharmastore Curaçao. De huidige manager, Nadine de Haseth, is gevraagd om Pharmastore Curaçao verder te ontwikkelen tot een volwaardige farmaceutische groothandel voor de leveringen van lokaal geregistreerde medicijnen. 

Tevens wil Pharmastore zich nadrukkelijk bezig gaan houden met de registratie van generieke middelen waar nu nog alleen spécialités worden gevoerd. Hiermee wil Pharmastore meewerken aan een besparing in de sector. Op dit moment zijn wij bezig met het aanleggen van voorraden.

Pharmastore Curacao 

Santa Rosaweg 62 Unit 15, Curacao
www.pharmastorecuracao.com 

Contactpersonen: 
Nadine de Haseth
E: n.dehaseth@pharmastorecuracao.com 
M: +59995108360

Dirk-Jan Seckel
E: d.seckel@orangepharma.nl 
M: +31622679975

It's the service - by happy people